Workshops Beton Ciré

Als beton Ciré Showroom merken wij dat het gebruik van beton ciré steeds populairder wordt. Daarom organiseren wij sinds kort workshops. Op deze wijze hopen wij nog meer mensen enthousiast te kunnen maken over beton ciré.

Het aanbrengen van beton ciré is niet heel lastig. Een gevorderde amateurklusser die beschikt over wat geduld moet het kunnen. Daarbij is ons advies om niet te ambitieus van start te gaan. Starten met een klein oefenproject is het beste. Vanuit het centrum kregen we daarom steeds vaker de vraag of wij niet wat tips konden geven. Dit advies hebben wij ten harte genomen en sinds kort bieden wij ook workshops aan over het aanbrengen van beton ciré. Dit gebeurt onder leiding van een deskundig vakman. Interesse? Meld je aan via het contactformulier.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *