Beton Ciré de nieuwe trend op woongebied.

Beton Ciré is op veel plaatsen in het huis te gebruiken. Zo is Beton Ciré geschikt voor keukens, aanrechtbladen, vloer meubels, trappen, toilet en badkamers. De mogelijkheden voor een Betonlook afwerking zijn eindeloos. Zo is het ook mogelijk om een schouw van een mooie betonlook uitstraling te voorzien. Wij als Beton Ciré Showroom, specialist op het gebied van Beton Ciré weten alle ins en outs over het product. Door elke dag met het product te werken en regelmatig volgen van cursussen en bijscholing van Microdek Beton Ciré kennen wij het product als geen ander. Hierdoor kunnen wij u goed voorzien van de juiste advies op maat. Beton Ciré zelf bestaat is een product microbeton en is in veel variante leverbaar. Zo zijn er Beton Ciré producten op cementbasis met water, Beton Ciré kant en klaar op kalkbasis Beton Ciré op synthetische basis en Beton Ciré op cementbasis met hars. De Beton Ciré welke wordt aangemaakt met een hars van Microdek.nl vinden wij de beste soort op de markt. Door de hars is de Beton Ciré is deze zeer flexibel en heeft het een hoge hechtkracht waardoor deze bijna overal inzetbaar is. Wij als leverancier en verwerker van Beton Ciré Microdek hebben een breed spectrum aan kleuren (175) en structuren welke te bezichtigen Is in onze showroom te Den Haag / Wateringen. Om alvast wat zweer te proeven is het mogelijk om via onze website alvast wat inspiratie op te doen voor bij u thuis en de vele mogelijkheden te bekijken.

Beton Ciré toepassingen

Het toepassen van Beton Ciré kan op vele plekken. Onze Beton Ciré van Microdek wordt veel gebruikt door professionals in de verschillende ruimtes. Zo vindt u hier al een klein scala van de vele mogelijkheden en de toepasbaarheid er van. Laat u verassen en kijk wat rond van wat er allemaal mogelijk is met dit fantastische product.

Meubels

Keukens

Badkamers

Trappen

Verbouwing

Hebben wij uw interesse gewekt om het zelf te doen? Beton Ciré bestellen

U wilt Beton Ciré bestellen bij Microdek.nl ? Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen en een keuze te maken voor de juiste Beton Ciré soort.

Beton Ciré Showroom

Als showroom bieden wij informatie over de voordelen van Beton Ciré en welke kosten ermee zijn gemoeid. Eventueel is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen voor de kosten van het stucen van dit mooie product.

Ga naar de webshop

Verschillende soorten

Het product heeft de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. De variatie in toepassingen is daardoor enorm toegenomen. Afhankelijk van de wensen van een klant kan dus een bijpassend product worden gekozen. In onze webshop verkopen we het merk Microdek maar ook Beton Ciré metallic, Beton Lisse en Beton Marmer.  Al deze producten zijn in verschillende kleuren te kiezen, zo ontstaat een grote variatie van mogelijkheden.