Badkamer met beton-cire

Beton Ciré Amsterdam

Beton Cire Amsterdam

In Amsterdam heeft het Beton Ciré Showroom een badkamer voorzien van beton Ciré. Bij dit project in Amsterdam met Beton Ciré is gekozen voor een stijlvolle grijze kleur voor de wanden. Dit geeft deze badkamer in Amsterdam een mooi en ruimtelijk effect. Naast dit ruimtelijke effect heeft beton ciré meer voordelen, het is eenvoudig schoon te maken en kan precies in de kleur worden geleverd die de klant wil. Daarnaast biedt beton ciré veel mogelijkheden qua kleur en gebruik.

Beton Cire Showroom Nederland is gevestigd in Rotterdam maar levert door heel Nederland en Buitenland Beton Ciré producten voor wanden, vloeren en zelfs meubelstukken. Zo zien wij regelmatig dat ook wastafels of keukenblokken worden uitgevoerd met beton ciré. In Amsterdam is alleen gekozen voor de vloeren en heeft het Beton Ciré Showroom ook de uitvoering ervan gerealiseerd. Altijd door ervaren vaklieden. Van ontwerp tot realisatie, bij Beton Ciré Showroom is het gehele proces in vertrouwde handen.

Handige klusser? Wanneer u zelf handig bent en het u leuk lijkt zelf de Beton Ciré aan te brengen dan is dit ook mogelijk. Het enige wat u hoeft te doen is een bestelling te plaatsen via de webwinkel. Wij werken snel en efficiënt en kunnen de gevraagde bestelling snel leveren. Daarnaast hebben wij als beton ciré specialist één van de meest gevarieerde assortiment van Nederland. Een assortiment die regelmatig wordt bijgevuld en uitgebreid. Mocht daarom uw product niet online te vinden zijn, neem daarom altijd gerust contact met ons op. Wellicht is er meer mogelijk dan in eerste instantie online is te vinden.

Hoop jullie snel te zien

Beton Cire Showroom