Beton Ciré badkamer

Beton Ciré is uitermate geschikt om te gebruiken in de badkamer! De unieke eigenschappen van Beton Ciré maken het zeer watervast en slijtvast. Deze moderne versie van gewoon beton is ontstaan in Frankrijk, waar het ook zijn naam ‘Beton Ciré’ heeft gekregen wat ‘gewreven beton’ betekent. De water- en slijtvaste eigenschappen zorgen voor perfecte mogelijkheden voor toepassingen in een Beton Ciré badkamer.

Op zoek maar een badmaker met Beton Ciré?

Informeer naar de mogelijkheden en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.

Mogelijkheden voor een Beton Ciré badkamer

Door de unieke eigenschappen van Beton Ciré zijn de mogelijkheden om dit sierbeton product het in de badkamer toe te passen eindeloos.
Het op de muren aanbrengen van Beton Ciré is één van de meest gebruikte toepassingen. Omdat het zo slijt- en watervast is, kan het zelfs in de douche worden toegepast! Eén van de voordelen van Beton Ciré is dat het in vele soorten en kleuren verkrijgbaar is. Zo krijgt elke Beton Ciré badkamer zijn unieke uitstraling. Een hele gladde strakke afwerking is mogelijk of juist een wat grovere natuurlijke uitstraling zoals de badkamer in Den Haag die wij hebben opgeleverd.

Voordelen van Beton Ciré in de badkamer

Water en slijtvast

Beton Ciré is zeer sterk watervast vanaf 1mm dik. Hierdoor kan het op zeer worden gebruikt in de badkamer en keuken. Plekken waar voor een langere tijd water blijft staan, bijvoorbeeld de vloer, kan in combinatie met zeephoudende producten effect hebben op de beschermingslaag van het Beton Ciré.
Door de cementbasis is het een zeer slijtvast en daardoor erg duurzaam. Met een speciale coating kan het effect van water en andere vloeistoffen worden beperkt zodat het bijzonder duurzaam wordt.

Hygiënisch en naadloos

In tegenstelling tot tegels is Beton Ciré naadloos en worden er geen voegen gebruikt.Dit heeft als enorm voordeel dat het veel hygiënischer is omdat er geen voegen nat blijven waardoor schimmel kan ontstaan. Bacteriën en schimmels krijgen een veel kleinere kans om zich te hechten aan het oppervlakte. Het is dus veel hygiënischer dan tegels, daarnaast scheelt het u ook in het schoonmaken van de badkamer.

Badkamers met Beton Ciré

Beton Ciré Showroom heeft ruime ervaring met het toepassen van Beton Ciré in badkamers. Wij zijn dan ook trots op de projecten die wij ondertussen hebben opgeleverd.

Badkamer Beton Ciré Den Haag

De klant centraal, dat vinden wij bij Beton Ciré Showroom belangrijk.

Badkamer Beton Ciré Oegstgeest

Een lichte, frisse badkamer die onderhoudsvriendelijk was. Dat waren de wensen waar het Beton Ciré

Beton Cire Badkamer + Beton Cire Toilet

Mooi Design Badkamer en Toilet door Beton Cire.