Beton Ciré-badkamer

Beton Ciré is ideaal voor het bedekken van muren en vloeren in vochtige ruimtes zoals douches en badkamers. Meer weten? Wij vertellen u graag alles over de Beton Ciré-badkamer.

~ Michael Boxhoorn

Home » Beton Ciré » Beton Ciré-badkamer

Strakke keuze: Beton Cirébadkamer 

Beton Ciré is bijzonder geschikt om de wanden en vloeren in vochtige ruimtes mee af te werken, zoals douches en badkamers. Zelfs een dunne laag van 1 mm maakt Beton Ciré al waterbestendig, extreem sterk en zeer duurzaam. Beton Ciré zorgt voor een naadloze uitstraling omdat het materiaal gelijkmatig wordt aangebracht en een glad oppervlak vormt. Dit maakt het gemakkelijk schoon te houden en bijzonder hygiënisch, waardoor het een praktische keuze is voor vochtige ruimtes.

Uw badkamer in een mooie betonlook

Beton Ciré ziet er erg mooi uit. Er zijn veel verschillende kleuren, stijlen en texturen waaruit u kunt kiezen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een gladde, strakke afwerking te krijgen door te polijsten, of te kiezen voor een wat ruwere, natuurlijke uitstraling. Beton Ciré is dus een uitstekende keuze voor een eigentijdse badkamer met weinig onderhoud, vanwege de duurzaamheid, waterbestendigheid en visuele aantrekkingskracht.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar. Digitaal, telefonisch of u bent van harte welkom in onze showroom.

085 004 13 33

7 redenen voor een badkamer in betonlook

Zowel mooi als hygiënisch

In tegenstelling tot gewone badkamertegels heeft Beton Ciré geen naden en voegen. Dit heeft een groot voordeel, omdat er geen vochtige voegen zijn waar schimmel kan groeien. Hierdoor hebben bacteriën en schimmels veel minder kans om zich aan het oppervlak te hechten. Dit maakt Beton Ciré niet alleen hygiënischer, maar het ziet er ook prachtig uit.

Helemaal in uw eigen stijl en kleur

Een Beton Ciré-badkamer kan volledig worden aangepast aan de kleur, het patroon en de textuur die passen bij uw eigen badkamerstijl en -inrichting. Dit zorgt voor een bijzondere en persoonlijke ervaring in uw badkamer.

Waterbestendig

Vanaf een dikte van 1 mm is Beton Ciré bestand tegen water en slijtage. Als er langdurig water blijft staan op bepaalde plekken, kan er een speciale coating worden aangebracht. Hierdoor worden de negatieve effecten van water, zeep en andere vloeistoffen verder beperkt, waardoor de badkamer zeer duurzaam is en vele jaren zal meegaan.

Milieuvriendelijk

Beton Ciré bestaat uit natuurlijke materialen en nadat het is aangebracht, komen er geen schadelijke dampen of chemicaliën vrij.

Snel resultaat

Beton Ciré heeft een unieke mix van ingrediënten en droogt op een prachtige manier. Nadat de betonstuc volledig is uitgehard, kunt u uw badkamer weer naar eigen smaak inrichten.

Onderhoudsarm

Beton Ciré is een praktisch en gemakkelijk te onderhouden materiaal voor in de badkamer. In tegenstelling tot andere producten, hoeft u het niet regelmatig af te dichten of opnieuw af te werken. Het schoonmaken ervan is eenvoudig. Bovendien behoudt de badkamer door de jaren heen zijn mooie uitstraling, waardoor Beton Ciré een hele kosteneffectieve keuze is.

Goed te verwerken door een vakman

Beton Ciré is gemakkelijk te gebruiken voor een vakman. Het geeft je de mogelijkheid om een betonachtige uitstraling te creëren die je niet kunt bereiken met andere soorten betonmengsels. U bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden te bespreken met onze deskundige adviseurs. dan zorgen wij ervoor dat u de gewenste betonlook in uw badkamer krijgt.

Kosten Beton Ciré-badkamer

De prijs van een badkamer die is afgewerkt met Beton Ciré hangt heel erg af van de grootte van de badkamer, de gekozen afwerking en de materialen die gebruikt worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de prijzen van een Beton Ciré-badkamerproject.

Offerte aanvragen

Ontvang vrijblijvend meer informatie of vraag een offerte aan.

085 004 13 33