Beton Ciré-keuken

Beton Ciré-keuken

Uw keuken een nieuwe uitstraling geven de prachtige betonlook voor vloeren, wanden en aanrechtbladen? We vertellen u graag over de mogelijkheden van de Beton Ciré-keuken.

~ Michael Boxhoorn

Home » Beton Ciré » Beton Ciré-keuken

Beton Cirékeuken

Ontdek de wereld van de Beton Ciré-keuken, waar stijl, functionaliteit en duurzaamheid samenkomen. Beton Ciré is een modern en veelzijdig materiaal dat steeds populairder wordt in de wereld van keukendesign. Het strakke en minimalistische uiterlijk van betonstuc geeft elke keuken een luxe uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor een duurzaam en hygiënisch oppervlak voor dagelijks gebruik. Of u nu een eigentijdse, industriële of minimalistische look wilt creëren, Beton Ciré is de perfecte keuze als u waarde hecht aan zowel vorm als functie. Bekijk onze afgeronde projecten hieronder en ontdek zelf hoe dit materiaal uw keuken kan omtoveren tot een functioneel en stijlvol meesterwerk.

Betonnen aanrechtblad

Met een Beton Ciré-keukenblad geeft u uw keuken een prachtige betonlook zonder dat u de hele keuken hoeft te verbouwen. Het enige wat u hoeft te doen, is het aanrechtblad van betonstuc monteren. Dit is een eenvoudige oplossing voor een op maat gemaakt betonnen aanrechtblad.

Wilt u uw bestaande aanrechtblad een betonlook geven? Neem dan contact op met Beton Ciré Showroom voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden. Bij ons kunt u in contact komen met een expert die u kan adviseren over het creëren van een betonlook voor uw aanrechtblad. Vervolgens kunt u bij Beton Ciré Showroom een professional inhuren om Beton Ciré in uw keuken aan te laten brengen.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar. Digitaal, telefonisch of u bent van harte welkom in onze showroom.

085 004 13 33

7 redenen voor een betonlook keuken

Esthetisch

Doordat Beton Ciré helemaal kan worden aangepast aan de kleur en stijl van uw keuken, krijgt deze een moderne en strakke uitstraling.

Duurzaam

Beton Ciré is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen de dagelijkse slijtage die gepaard gaat met veelvuldig gebruik. Dit maakt het de perfecte keuze voor drukbezochte ruimtes zoals de keuken.

Hygiënisch

Met de juiste afwerking zorgt Beton Ciré voor een glad, niet-poreus oppervlak. Hierdoor is er minder kans is op bacteriën en andere schadelijke stoffen. Daarom is het een bijzonder hygiënische keuze voor keukens.

Eenvoudig onderhoud

Een keuken met Beton Ciré is zeer onderhoudsvriendelijk.Het materiaal is waterafstotend en kan goed tegen schoonmaakmiddelen, als het op de juiste manier is afgewerkt. Zo kunt u lang genieten van een prachtige Beton Ciré-keuken die makkelijk schoon te maken is.

Milieuvriendelijk

Een Beton Ciré-keuken is gemaakt van natuurlijke materialen en veroorzaakt geen schadelijke dampen of chemicaliën. Daarnaast is er meestal minder energie voor nodig om Beton Ciré te maken dan bij andere traditionele keukenmaterialen.

Goed te verwerken door een vakman

Voor vakmensen is Beton Ciré gemakkelijk te verwerken. Met Beton Ciré creëert u een unieke betonlook die u niet kunt bereiken met andere betonmengsels. Bezoek onze winkel en praat met onze deskundige adviseurs over de verschillende mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de betonlook vakkundig wordt toegepast in uw keuken.

Snel resultaat

De Beton Ciré wordt gemaakt van een speciale mix en droogt op snel op. Zodra het betonstuc is uitgehard en afgewerkt, kunt u de keuken weer inrichten en gebruiken.

Uitgelichte projecten

Beton Cire-keuken

MM Woodstore in Scheveningen

Beton Cire-keuken

Keukenblad Noordwijk

Beton Cire-keukenblad

Keukenblad met Beton Cire

Wat kost een Beton Ciré-keuken?

De kosten van een Beton Ciré-keuken is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het keukenoppervlak, de gekozen afwerking, de gebruikte materialen en of het aanrecht ook moet worden meegenomen. Neem contact met ons op om een nauwkeuriger beeld te krijgen van de kosten van een Beton Ciré-keukenproject.

De prijs van een Beton Ciré-keuken kan variëren en is, afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij spelen de oppervlakte van de keuken, de gewenste afwerking, de materialen die gebruikt worden een rol en of u het aanrechtblad ook wilt meenemen in de afwerking. Om een beter inzicht te krijgen in de kosten van een Beton Ciré-keukenproject, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen

Ontvang vrijblijvend meer informatie of vraag een offerte aan.

085 004 13 33