Beton Ciré-meubels

Uw interieur een onverwachte twist geven? Denk dan eens aan meubels van Beton Ciré! Deze bijzondere meubelstukken bieden diverse voordelen en we vertellen u hier graag alles over.

~ Michael Boxhoorn

Home » Beton Ciré » Beton Ciré-meubels

Betaalbare Beton Ciré-meubels 

Wilt u graag een unieke betonlook in uw huis, maar denkt u dat dit te duur is? Dat is niet per se het geval! Beton Ciré Showroom heeft namelijk hele betaalbare meubels van betonstuc, zoals wastafels, tafels en krukjes. Onze meubels zijn lichtgewicht en gemaakt van duurzaam betonstuc, wat het transport makkelijk maakt. Hierdoor kunt u uw eigen betonlook meubelstukken gemakkelijk ophalen en in uw interieur plaatsen.

Dus het maakt niet uit of u op zoek bent naar een nieuw meubelstuk met een warme uitstraling of juist een strakke, zakelijke uitstraling zoekt. Wij hebben een perfecte collectie meubels met betonlook die helemaal aan uw wensen voldoen. Heeft u geen tijd heeft om onze showroom te bezoeken, dan kunt u ook op onze website inspiratie opdoen met foto’s van onze projecten. Met een betonlook tafel of krukje voegt u gemakkelijk een vernieuwend element toe aan uw interieur. Aarzel dus niet langer en bekijk nu onze collectie Beton Ciré-meubels!

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar. Digitaal, telefonisch of u bent van harte welkom in onze showroom.

085 004 13 33

7 redenen voor een meubel van betonstuc

Uitstraling is uniek

Door hun bijzondere en unieke uitstraling zijn meubels van Beton Ciré niet vergelijkbaar met andere meubelstijlen.

Duurzaam

Betonstuc is een zeer duurzaam materiaal en erg bestand tegen krassen en slijtage en blijft dus jarenlang mooi.

Reinigen is makkelijk

Beton Ciré-meubels zijn bestand tegen vocht en vuil en reinigen is heel eenvoudig. Dat maakt ze heel geschikt voor dagelijks gebruik.

Veelzijdig

Betonstuc wordt gebruikt voor allerlei soorten meubels, zoals eettafels, krukjes of wastafels. Daarmee creëert u een mooie consistente samenhang in uw interieur, die u nergens anders vindt

Lichtgewicht

Meubels van Beton Ciré zijn niet zwaar en zijn eenvoudig te verplaatsen, in tegenstelling tot massief beton.

Betaalbaar

In vergelijking met massief betonnen meubels zijn meubels van Beton Ciré veel betaalbaarder en ze bieden ze een vergelijkbare look en feel.

Milieuvriendelijk

Meubels van Beton Ciré worden geproduceerd met natuurlijke materialen. Daardoor stoten ze geen schadelijke dampen of chemicaliën uit in uw woning. 

Uitgelichte projecten

Meer informatie
Meer informatie

Wat kosten Beton Ciré-meubels?

Als u op zoek bent naar een manier om uw interieur een industriële uitstraling te geven zonder een vermogen uit te geven, overweeg dan meubels van betonstuc. Beton Ciré Showroom biedt betaalbare opties, zoals betonlook krukjes, die verkrijgbaar zijn voor slechts enkele tientjes. Het mooie van deze meubels is dat ze licht van gewicht zijn, dus ook de transportkosten zijn laag. Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen of kijk op onze website voor meer informatie over de toepassingen van Beton Ciré.

Offerte aanvragen

Ontvang vrijblijvend meer informatie of vraag een offerte aan.

085 004 13 33