Beton Ciré-trap

Een Beton Ciré-trap is een ècht unieke eye-catcher! Graag vertellen we u over de voordelen van Beton Ciré voor uw trap.

~ Michael Boxhoorn

Home » Beton Ciré » Beton Ciré-trap

De Beton Ciré-trap brengt u hogerop! 

Bij Beton Ciré Showroom is het mogelijk om uw trap te voorzien van een betonlook. Beton Ciré-trappen zijn esthetisch aantrekkelijk, duurzaam en veelzijdig. Dankzij het speciale Beton Ciré-mengsel krijgt uw trap een robuuste betonuitstraling zonder de zware constructie en hoge kosten van normaal beton.

Beton Ciré kan gemakkelijk worden aangebracht op een bestaande trap, waardoor het een ideale oplossing is voor traprenovatie in zowel woningen als bedrijven. Het is ook een mooie oplossing voor nieuwbouw projecten, vooral wanneer gecombineerd met vloeren, wanden en andere elementen in commerciële gebouwen, kantoren of woningen.

Dus als u een trap wilt die er werkelijk uitspringt en uniek is, neem dan contact op met Beton Ciré Showroom en ga voor een betonlook trap van.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar. Digitaal, telefonisch of u bent van harte welkom in onze showroom.

085 004 13 33

7 redenen voor een betonlook trap

Esthetisch aantrekkelijk

Een Beton Ciré-trap heeft een moderne, strakke look. Dit geeft een robuuste en moderne uitstraling aan uw trap en is zeer geschikt voor eigentijdse interieurs.

Kleur en stijl zoals u dat wilt

Qua kleur, patroon en textuur is een Beton Ciré-trap helemaal aan te passen aan de inrichting en stijl van een gekozen ruimte. Dit levert u een unieke en gepersonaliseerde oplossing voor uw traprenovatie op.

Duurzaam

Betonstuc is een bijzonder duurzaam materiaal. Het is bestand tegen slijtage, krassen en stoten. Heel geschikt voor trappen die veel worden gebruikt. Een Beton Ciré-trap heeft weinig onderhoud nodig, is eenvoudig te reinigen. Kortom een keuze die kosteneffectief is.

Milieuvriendelijk

Het materiaal voor een Beton Ciré-trap wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Na toepassing stoot dit materiaal geen schadelijke dampen of chemicaliën uit. 

Snel resultaat

Na het aanbrengen van Beton Ciré hoeft de trap niet verder te worden afgewerkt. Dit is dus een snelle en eenvoudige manier om een betonlook trap te creëren.

Lichtgewicht

Beton Ciré is een lichtgewicht materiaal, in tegenstelling tot massief beton. Hierdoor krijgt u een betonlook trap zonder zware constructies of extra aanpassingen.

Goed te verwerken door een vakman

Beton Ciré is op bijna elk oppervlak toepasbaar. Het is dus prima mogelijk om uw bestaande trap te renoveren of met Beton Ciré een nieuwe trap te maken.

Uitgelichte projecten

Beton Ciré-trap in Voorburg

Beton Ciré-trap in Den Haag

Trap van Beton Ciré Villa

Kosten Beton Ciré-trap

De prijs van Beton Ciré-trappen varieert op basis van meerdere factoren, zoals de trapoppervlakte, de gewenste afwerking en de gebruikte materialen. Neem contact met ons op voor een preciezer idee van de kosten van uw Beton Ciré-trapproject.

Offerte aanvragen

Ontvang vrijblijvend meer informatie of vraag een offerte aan.

085 004 13 33