Beton Ciré-verbouwing

Verbouwen met Beton Ciré

Beton Ciré is heel geschikt voor de renovatie en verbouwing van woningen en kantoren. Graag vertellen we u alles over renoveren en verbouwen met Beton Ciré.

~ Michael Boxhoorn

Home » Beton Ciré » Beton Ciré-verbouwing

Renoveren of verbouwen met Beton Ciré 

Wilt u uw huis of kantoor een moderne uitstraling geven zonder grootschalige verbouwing? Beton Ciré Showroom heeft de oplossing voor u. Met Beton Ciré. creëert u eenvoudig een betonlook op uw wanden en vloeren, zonder een grote renovatie of verbouwing. Dit materiaal is heel geschikt voor verschillende ondergronden en goed te verwerken door een vakman.

Bij Beton Ciré Showroom doen we veel meer dan alleen Beton Ciré laten aanbrengen. Onze deskundige experts kunnen u helpen bij complete verbouwingen. Of u nu een betonlook wilt in uw keuken, badkamer, toilet, woonkamer of bijkeuken, wij kunnen u van dienst zijn. Zelfs uw werkplaats of garage kan worden voorzien van een sterke Beton Ciré-vloer die uitermate bestand is tegen intensief gebruik. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw verbouwing.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar. Digitaal, telefonisch of u bent van harte welkom in onze showroom.

085 004 13 33

7 redenen voor renoveren of verbouwen met Beton Ciré

Esthetisch

Door de unieke en moderne uitstraling past Beton Ciré bij veel verschillende ontwerpstijlen en interieurs. U kunt dit product gebruiken om een industriële, minimalistische of juist warme en gezellige look te creëren. Aan u de keus.

Duurzaam

Beton Ciré kan heel wat jaren mee, zonder dat er slijtage of beschadigen ontstaan. Dit duurzame product is bestand tegen krassen en vlekken en heeft weinig onderhoud nodig.

Flexibiliteit

Bijna elk oppervlak is geschikt om Beton Ciré op aan te brengen, van muren en vloeren tot trappen en meubels. Het is prima aan te passen aan verschillende vormen en maten. Daardoor is Beton Ciré een ideaal product voor ingewikkelde verbouwingsprojecten.

Waterbestendig

Doordat Beton Ciré van nature waterafstotend is, kan het uitstekend worden gebruikt in natte ruimtes, zoals keukens en badkamers.

Milieuvriendelijk

Beton Ciré wordt gemaakt van natuurlijke materialen en bevat verder geen schadelijke stoffen of chemicaliën. Het is een uitermate duurzaam alternatief voor tegels of andere bouwmaterialen.

Snelle installatie

Beton Ciré is relatief snel aan te brengen en heeft een korte droogtijd. Hierdoor kunt u uw renovatie of verbouwing sneller afronden. Dit komt natuurlijk goed uit voor projecten die strakke deadlines hebben.

Kostenbesparend

Met Beton Ciré heeft u een relatief goedkope manier om een moderne en stijlvolle uitstraling te creëren. Het is vaak geen probleem om het over bestaande oppervlakken aan te brengen. Dat scheelt u weer sloopkosten en afvoerkosten.

Uitgelichte projecten

Beton Ciré in modern restaurant

Beton Cire op vloer in Coffee boutique

Beton Ciré als sfeermaker in Amsterdam

Kosten voor verbouwen met Beton Ciré

Een verbouwing met Beton Ciré kan verschillen in kosten. Om te zien wat er mogelijk is en wat het kost, kunt u bijvoorbeeld hierboven onze projecten eens bekijken. Ons team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste vakman. Vraag een offerte aan en geef uw huis of kantoor een moderne uitstraling met Beton Ciré!

Offerte aanvragen

Ontvang vrijblijvend meer informatie of vraag een offerte aan.

085 004 13 33