Beton Ciré-vloeren

Beton Ciré biedt veel voordelen voor de afwerking van vloeren. We vertellen u graag over de voordelen van Beton Ciré-vloeren voor uw woning of kantoorruimte.

~ Michael Boxhoorn

Home » Beton Ciré » Beton Ciré-vloeren

Kies voor Beton Ciré-vloeren!

Beton Ciré-vloeren zijn erg populair bij mensen die een duurzame en gemakkelijk te onderhouden vloer willen met een strakke, warme en moderne uitstraling. Deze vloeren zijn perfect voor huizen, kantoren, winkels en zelfs buitenruimtes. Ze zijn ook ideaal voor renovatieprojecten.

Het mooie van Beton Ciré-vloeren is dat ze zeer veelzijdig zijn en volledig aanpasbaar qua kleur, patroon en textuur. Bij Beton Ciré Showroom kunt u alles vinden wat u nodig hebt om zelf een Beton Ciré-vloer aan te leggen. Als u dat liever niet zelf doet, leveren wij ook professionele vakmensen die dit voor u kunnen doen.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar. Digitaal, telefonisch of u bent van harte welkom in onze showroom.

085 004 13 33

7 redenen voor een vloer in betonlook

Erg mooi om te zien

Beton Ciré-vloeren hebben een moderne en nette uitstraling die de look van een ruimte verbetert. Deze vloeren zijn glad en gepolijst, wat een vleugje elegantie toevoegt aan elke kamer.

Kleur en stijl in uw eigen smaak

Een Beton Ciré-vloer kan volledig worden aangepast aan de kleur, het patroon en de textuur die passen bij de stijl en inrichting van een kamer. Hierdoor is het mogelijk om een vloer te creëren die uniek en persoonlijk is, en perfect past bij uw wensen.

Duurzaam

Een Beton Ciré-vloer is heel stevig en gaat daardoor lang mee. Beton Ciré is gemaakt voor intensief gebruik, zonder dat het slijt. Dus u zich geen zorgen te maken als er veel over deze vloer wordt gelopen. Deze vloer blijft vele jaren mooi en hoeft daardoor niet snel vervangen te worden. Een Beton Ciré-vloer is dus een goede keuze als u op zoek bent naar een duurzame en betrouwbare vloer.

Milieuvriendelijk

Beton Ciré-vloeren stoten geen schadelijke dampen of chemicaliën uit en zijn gemaakt van natuurlijke materialen. 

Snel resultaat

Beton Ciré heeft een speciale mix en droogt op een mooie manier. Het aanbrengen van een Beton Ciré-vloer gaat gemakkelijk en veroorzaakt weinig overlast. Zodra de vloer volledig is uitgehard, kunt u uw huis of kantoor direct weer inrichten.

Weinig onderhoud

Een Beton Ciré-vloer vergt weinig onderhoud en is gemakkelijk schoon te maken. In tegenstelling tot andere vloermaterialen, hoeft u deze vloer niet regelmatig af te dichten of opnieuw af te werken. De vloer behoudt zijn oorspronkelijke uiterlijk gedurende vele jaren, waardoor een Beton Ciré-vloer een betaalbare optie is.

Makkelijk in gebruik voor een professional

Beton Ciré is gemakkelijk te gebruiken door een professional en kan worden aangebracht op verschillende soorten oppervlakken, zoals hout, tegels, MDF of een cementdekvloer. Bent u geïnteresseerd?

Kosten van een Beton Ciré-vloer

De prijs van Beton Ciré-vloeren hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de vloer, de gekozen afwerking en de gebruikte materialen. Over het algemeen is het aanbrengen van een Beton Ciré-vloer goedkoper dan andere luxe vloeropties, zoals hout of steen. Neem gerust contact met ons op voor een gedetailleerd kostenoverzicht van uw Beton Ciré-vloerproject.

Offerte aanvragen

Ontvang vrijblijvend meer informatie of vraag een offerte aan.

085 004 13 33