Showroom Beton Ciré Den Haag

Beton Ciré in Den Haag

Beton Cire in Den Haag – is op een centrale locatie gevestigd op de Dotterbloemstraat 6 in Rotterdam ( naast Rotterdam The Hague Airport ) Van hieruit kunnen wij onze klanten in Wateringen, Den Haag goed bedienen en van dienst zijn. In Rotterdam hebben wij Beton Ciré Showroom geopend. Eerst waren wij alleen online aanwezig via betoncireshowroom.nl, nu zijn we dus ook fysiek op onze centrale punt in Rotterdam te bezoeken. Dit is vanuit Den Haag en Wateringen makkelijk aan te bereiken.  Al jarenlang hebben wij een passie voor Beton Ciré. Dit product heeft namelijk een aantal prettige voordelen, zo is de prijs gunstig maar biedt het gebruik van Beton Ciré ook enorm veel mogelijkheden. Zo zijn er heel veel variaties in structuur en kleur mogelijk maar is de variatie in gebruik ook enorm. Waar het in de beginjaren vooral werd gebruikt voor de wand of vloer daar zie je het nu ook in keukens, wasbakken, bloembakken en als buitenterras terugkomen. Bekijk op onze projectenpagina bijvoorbeeld ook de projecten van Den Haag en omgeving in combinatie met Beton Ciré.

Door deze groeiende belangstelling kwam steeds vaker de vraag of en waar men Beton Ciré in het echt kon bekijken. Daarnaast kregen wij regelmatig de vraag vanuit de bouwsector en van handige klussers of het gebruik en aanbrengen van Beton Ciré.

Beton Ciré Showroom opent showroom in Rotterdam

Showroom Beton Ciré Centrum Den Haag

Natuurlijk luisteren wij als Beton Ciré Showroom serieus naar deze vragen en sinds kort hebben wij een mooie oplossing. Een eigen, showroom in Rotterdam. Daarnaast kun je niet alleen Beton Ciré producten bekijken, we hebben hier ook de ruimte om workshops te geven over Beton Ciré. Voldoende mogelijkheden dus om ons enthousiasme over beton ciré te kunnen uiten. We hopen met deze showroom in Rotterdam

de eerste jaren weer vooruit te kunnen maar natuurlijk bent u ook nog steeds van harte welkom op deze website om inspiratie op te doen over Beton Ciré of Beton Ciré te bestellen. Zo hebben wij op onze projectpagina diverse inspirerende projecten voor het gebruik van Beton Ciré en staat bijna ons complete assortiment Beton Ciré online.

Een bezoekje brengen aan onze showroom in Rotterdam? U bent van harte welkom!