Beton Ciré Trap

De renovatie van een trap of de bouw van een nieuwe trap is niet altijd eenvoudig. De trap is een prominent onderdeel van het huis en verbindt verschillende ruimtes met elkaar. Ook ruimtes die qua stijl soms van elkaar verschillen. Daarnaast wordt een trap veelvuldig gebruikt en moet hij daarom tegen een stootje kunnen. Dit maakt de renovatie of het bouwen van een nieuwe trap niet altijd eenvoudig. Graag willen wij u daarom wijzen op de mogelijkheden die Beton Ciré biedt. Inmiddels hebben wij als Beton Ciré showroom een ruime ervaring in de realisatie van Beton Ciré trappen en de gebruikers reageren enthousiast op een Beton Ciré trap.

Trap met beton ciré en verlichting

Voordelen Beton Ciré op de trap

Door de treden van Beton Ciré te fabriceren krijgt je trap een robuuste look. Iets wat helemaal past bij de huidige woontrends. Daarnaast biedt Beton Ciré de mogelijkheid om bijna eindeloos te variëren in kleur. Er is bijna geen nee te koop. Hierdoor kun je de kleur van je trap perfect laten matchen bij je interieur of vloer zodat het een passend geheel wordt. Tot slot is ook variatie in het product mogelijk. Zo geeft de Beton Glazuur Original de trap een marmeren look-and-feel wat je niet vaak ziet en daarmee een unieke trap creëert van Beton Ciré. Door het te laten afkitten (advies kitbedrijf) krijgt u een mooie strakke trap die toch de Betonlook behoudt.

Showroom en online bestellen Beton Ciré

Ook bent u van harte welkom in ons Beton Ciré showroom in Den Haag. In onze showroom kunt u bekijken wat Beton Ciré is en wat de eigenschappen zijn van Beton Ciré. Omdat het een relatief nieuw product betreft geven wij graag geheel vrijblijvend een goed en eerlijk advies! Wij zijn in ieder geval enthousiast over het gebruik van Beton Ciré, hopelijk u ook! Natuurlijk kunt u de Beton Ciré ook direct bestellen via onze webwinkel.

Projecten Beton Ciré trap

Benieuwd naar de mogelijkheden voor Beton Ciré in combinatie met uw trap? Kijk gerust op onze projectenpagina. Hier staan diverse leuke projecten op zowel projecten van trappen maar ook van Beton Ciré vloeren, badkamers en meubels.