Beton Ciré Vloer

Ciré vloeren zijn trendy vloeren met een beton look uitstraling. Door de mooie structuren en de strakke lijnen en de verschillende stijlen. Is het mogelijk om een beton ciré vloer in vrij wel ieder interieur toe te passen. Klassiek, brocante, landelijk, modern, industrieel, Deens, stijlvol en vintage geen probleem. Een beton cire vloer past overal bij. Beton Ciré vloeren hebben een hoge flexibiliteit, zijn slag/kras en stootvast (mits ondergrond goed is en bij normaal gebruik). Beton Cire vloeren voldoen aan de hoge hygiene eisen en zijn zeer hygiënisch. Dit maakt het geschikt om aan te brengen in huishoudens, kantoren, scholen en openbare ruimtes. De vloer kan in veel verschillende kleuren worden aangebracht.

Prachtige voorbeelden van Beton Ciré vloeren

Beton Lissé

Beton Lissé is een gietbeton speciaal voor vloeren. Met Beton Lissé is het gemakkelijk grote oppervlaktes te voorzien van een beton uitstraling. Een Beton Lissé vloer kan over de bestaande tegelvloer of dekvloer worden aangebracht. Dit in laagdiktes van 1 tot 6 mm. De gietbeton heeft een goede zelf nivellerende eigenschap en is na uitharding super vlak. Effect en nuances worden tijdens de applicatie gemaakt en zijn nooit hetzelfde. Hierdoor is elke vloer uniek, origineel en is er geen één hetzelfde. Beton Lissé is hygiënisch en voldoet aan alle hoge eisen, hierdoor kan hij toegepast worden in openbare ruimte, scholen, winkels en woonhuizen.

Ondervloer voor beton ciré

Vloeren van beton ciré worden gelegd met de gietbeton ‘Beton Lissé’. Deze gietbeton is geschikt om aan te brengen op zowel een bestaande tegelvloer als op een dekvloer. Een vloer bestaat vaak uit drie lagen. De onderste laag is de ‘Draagvloer’, vervolgens komt een ‘dekvloer’ en als laatste de ‘Afwerklaag’ zoals bijvoorbeeld vloerbedekking, laminaat of beton ciré. Een dekvloer is een afwerkvloer die er ervoor dient ter isolatie en om de draagvloer te egaliseren. Met een dikte van gemiddeld 3 tot 5 centimeter wordt een dekvloer vaak gebruikt om kabels, leidingen en vloerverwarming aan te brengen / weg te werken.

Meer informatie zie technisch info

Organische kleurstoffen zoals in koffie, rode wijn of bladeren en verschillende chemicaliën (desinfecteermiddelen, zuren e.d.) kunnen tot kleurveranderingen leiden. Slepen met goederen kan krassen veroorzaken. Dit beïnvloedt de functie van de coating echter niet.

Vraag naar de mogelijkheden!

Bent u enthousiast geworden over beton ciré als ‘vloerbedekking’? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij helpen u graag!

Contact opnemen