Keuken designer

In samenwerking met de Kitchen Studio realiseert Beton Ciré Showroom keukens op maat.

Ieder mens is uniek. Iedereen heeft zijn eigen smaak, ook als het gaat om woninginrichting en daar hoort natuurlijk ook de keuken bij. Dit is immers het kloppende hart van uw huis.

Beton Ciré Centrum en de Kitchen Studio vertalen uw unieke wensen in een droomkeuken. Op maat gemaakt en in de stijl die past bij uw persoonlijkheid. Oprichter van Kitchen Studio Remy was ruim 15 jaar werkzaam in de keukenbranche en weet inmiddels alle ins and outs van ontwerp tot droomkeukens. Vaak moeten de ontwerpen bij de grote keukenleveranciers niet te creatief en ingewikkeld zijn, anders dient er weer gebeld te worden naar de keukenadviseur wat hij precies bedacht heeft. “Ik geloof dat je een ontwerp echt moet afstemmen op de behoefte van de gebruiker en neem ontwerpen dan ook heel serieus, het is namelijk de basis van de hele keuken, een keuken ontwerp je met zorg en aandacht. Daarom doet de Kitchen Studio het dus geheel anders. Samen met u maakt Remy een ontwerp, dit gebeurd veelal bij u thuis. Hier proeft hij de sfeer en krijgt hij veel informatie die je in een showroom natuurlijk niet krijgt. Communiceren doe je namelijk met je ogen en bij de mensen thuis ziet hij dus ook het echte probleem en welke ruimtelijke oplossing daar het beste bij past. Die problemen kun je natuurlijk ook pas het beste oplossen als je ze werkelijk voor je ziet. Verhuist u naar een nieuwbouwwoning dan is het juist de ideale gelegenheid om sfeer te proeven bij u thuis om een nog beter beeld te kunnen vormen van uw eigen stijl en interieur keuzes.

De eerste ruwe schetsen worden door Remy met de hand, aan tafel bij u gemaakt. Deze worden later uitgewerkt tot een fotopresentatie. In de Kitchen Studio wordt er gebruik gemaakt van een groot beeldscherm van 2 x 2 meter zodat u al bijna rond kunt lopen in uw toekomstige droomkeuken. Remy geeft advies over trends op het gebied van duurzaamheid, materiaalkeuze en stijl. “We maken samen een keuken waar we trots op kunnen zijn.”