Beton Ciré in modern restaurant

Beton Ciré in modern restaurant – Den Haag

In een Chinees restaurant in Den Haag zijn de wanden strak, stijlvol en sfeerrijk afgewerkt met Beton Ciré. Zo krijgt u Beton Cire in modern restaurant

De 2 eigenaren van het Chinese restaurant wilde een modernisering ondergaan. Kortom Beton Cire in een modern restaurant.

Beton Cire Centrum werd gevraagd om advies en in goede samenspraak met de eigenaren zijn de wanden, bar, vensterbanken en brugpalen voorzien van Beton Ciré. Dat veel mogelijk is met Beton Ciré blijkt wel uit het feit dat zelfs de bar is voorzien van Beton Ciré.

Door de mooie lichtgrijze kleuren krijgt het restaurant een mooie nieuw frisse uitstraling. De beton Cire is aangebracht over tegels, marmer, stucwerk en hout. Het mooie van Beton Cire is dat het bijna overal toepasbaar is en aangebracht kan worden. De beton Cire wanden afgewerkt met een standaard sealer hierdoor zijn de wanden makkelijk schoon te maken. De bar is voorzien van een sealer speciaal voor grof gebruik. Zo blijkt maar weer dat ook bij een restaurant Beton Ciré bijzonder handig is. Een mooi en stijlvol resultaat met weinig onderhoud.

Voor meer impressie foto’s kijkt u op Bron: chinesemuurdenhaag.nl