Beton Ciré Studio

De domeinnaam betoncireshowroom.nl is te koop

De domeinnaam betoncireshowroom.nl was eigendom van “Beton Ciré Studio B.V.”. De eigenaren “Michael Boxhoorn” en “Ruth Boxhoorn” hebben “Beton Ciré Studio B.V.” echter geliquideerd. Ze laten daarme schuldeisers achter in een lastige positie. Om de kosten te dekken wordt de domeinnaam betoncireshowroom.nl verkocht. Voor bedrijven in de ‘beton ciré’-branch een unieke kans. Bij interesse kan contact opgenomen worden via onderstaand contactformulier. Ook gedupeerden kunnen contact opnemen voor juridische vervolgstappen.


Op wo 4 okt 2023 om 09:28 schreef "Info | Beton Ciré Studio B.V." ([email protected]):

Geachte ●●●●●●●●,

Hierbij wil ik u mededelen dat Beton Ciré Studio alle lopende activiteiten bij uw onderneming zal stopzetten en beëindigen. De enige uitzonderingen hierop zijn de activiteiten gerelateerd aan de websites Betoncireshowroom.nl, Betoncirestudio.nl en Microdek.nl; deze mogen voortgezet worden. Alle overige domeinnamen en websites dienen per direct te worden stopgezet en komen hierbij te vervallen.

Wij vertrouwen erop dat u zorg zult dragen voor deze zaken en beschouwen u hierbij als voldoende geïnformeerd. Graag ontvangen wij een bevestiging van de opzegging.

Met vriendelijke groet,

Michael Boxhoorn
Beton Ciré Studio BV

Adres:
Vulcanusweg 277,
2624 AV Delft

Showroom Openingstijden:
• Ma t/m vr: 09:00 - 15:00 • Za: 12:00 - 15:00

Telefonische Beschikbaarheid:
• Ma t/m do: 8:30 - 16:30 • Vr: 08:30 - 16:00 • Za: 12:00 - 15:00

Contactgegevens:
• Telefoon Showroom/Kantoor: 085 004 1333 • E-mail: [email protected] • Website: www.betoncirestudio.nl

Sociale Media:
Bekijk onze Beton Cire impressies op Instagram en Facebook: @betoncireshowroom.


Op vr 24 nov 2023 om 14:09 schreef "Info | Beton Ciré Studio B.V." ([email protected]):

Betreft: Kennisgeving van Bedrijfsliquidatie

Geachte relatie,

Ik schrijf u met spijt in het hart om u op de hoogte te stellen van een belangrijke beslissing die wij als bedrijf hebben moeten nemen. Na zorgvuldige overweging en uitgebreide discussie hebben we helaas de activiteiten van Beton Ciré Studio B.V. geliquideerd.

Deze beslissing is niet lichtvaardig genomen en is het resultaat van verschillende factoren, waaronder financiële uitdagingen, veranderende marktomstandigheden en andere zakelijke overwegingen. We begrijpen dat dit nieuws invloed kan hebben op onze zakelijke relaties, waaronder die met u.

We willen u bedanken voor uw steun en samenwerking gedurende de tijd dat we actief waren als bedrijf. We kijken terug op onze samenwerking met waardering en respecteren de relaties die we hebben opgebouwd.

Nogmaals bedankt voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,


Contactformulier

Zoekwoorden

Links