Wastafel voorzien van Beton Ciré

Wastafel voorzien van Beton Ciré

Een klant van Sanidump Zoetermeer wilde graag een wastafel hebben met een Beton Ciré uiterlijk. Kortom een Wastafel voorzien van Beton Ciré

Dit is geen standaard vraag maar natuurlijk wel bij ons mogelijk. Beton Cire Centrum heeft samen met Sanidump gekeken wat de mogelijkheden zijn en wat de klant natuurlijk het mooiste vond. Om de mooiste uitstraling en het hoogste kwaliteit wastafel te krijgen, en de kosten natuurlijk zo laag mogelijk te houden voor de klanten is er gekozen voor een bestaande wastafel voorzien van Beton Ciré.

Is dit mogelijk?? Onze eerste antwoord hierop was, Ja, natuurlijk kan dat! Beton Ciré hecht echt op alles. De combinatie van hars in de Beton Cire en de juiste primer maakt het mogelijk om Beton Ciré aan te brengen op glas, staal, pvc, tegels, marmer, ceramiek, hout, stucwerk en nog veel meer. De volgende dag heeft Sanidum Zoetermeer gelijk bij ons de wastafel afgeleverd.

Voordat wij de wastafel konden voorzien van Beton Ciré hebben we eerst de wastafel goed ontvet met ammoniak. Vervolgens hebben we deze machinaal opgeschuurd om een ruwe oppervlakte te creëren. Na het ontvetten van deze hebben wij de wastafel behandeld met onze primer plus extra grip voor een nog betere hechting. 45 minuten later is de eerste laag Beton Ciré aangebracht met een pleistermes. Na de eerste laag moet de Beton Cire drogen waarop deze de volgende dag in model kan worden geschuurd. Omdat de klant van Sanidump na het bezoek bij ons in de showroom een Beton Ciré afwerking had gekozen met een vlindereffect hebben wij de 2e laag Beton Cire met water besprenkeld en af-gepleisterd. Door het met water nat te spuiten krijgt de Beton Ciré een nog levendiger effect. Na droging, dag 3, is de wastafel weer geschuurd met een korrel 80 a 100 om deze zo glad mogelijk te krijgen en de hoeken mooi af te ronden.

Natuurlijk moet een wastafel voorzien van Beton Ciré wel tegen tandpasta en schoonmaakmiddel kunnen en het moet vooral hygiënisch zijn. Daarom is de wastafel voorzien van Beton Cire afgewerkt met onze heavy Coating. Dit is een speciale coating die ook tegen belangrijke chemicaliën is beschermd waardoor hij zeer hygiënisch is. Sanidump Zoetermeer verkoop wastafels van Beton Ciré Centrum – Ook deze wastafel voorzien van Beton Cire