Veel gestelde vragen

 • Kan ik de Beton Ciré door jullie laten aanbrengen?

  Ja wij kunnen voor u de Beton Ciré aanbrengen. U kunt hier op de website een vrijblijvende offerte aanvraag aanvragen.
 • Ik ben zelf handig. Kan ik de Beton Ciré zelf aanbrengen?

  Als u handig bent kunt u zelf de Beton Ciré aanbrengen. Wel raden wij u aan om eerst een workshop te volgen om zo alvast kennis en ervaring op te doen.
 • Kan Beton Ciré worden aangebracht in de Douche?

  Beton Ciré is een cementgebonden sierpleister dat geschikt is voor doucheruimtes. Wel moeten wij aangeven dat u zich eerst goed moet laat informeren welke onderliggende materialen er gebruikt kunnen/moeten worden in de doucheruimte voordat u Beton Ciré gaat aanbrengen.
 • Is Beton Ciré hard en stootvast?

  De hardheid van de Beton Ciré wordt bepaald door het materiaal waar de Beton Ciré overheen wordt aangebracht. Hoe harder de ondergrond hoe beter de Beton Ciré tegen het stoten kan. Indien de Beton Ciré over poreuze of zachte ondergronden wordt aangebracht is deze kwetsbaarder dan bij harde materialen.
 • Kan ik over Beton Ciré tegelen?

  Het is mogelijk om over de Beton Ciré te tegelen indien de Beton Ciré vlak is aangebracht. U dient dan wel de coating die is aangebracht op te ruwen door middel van het schuren.
 • Is Beton Ciré overschilderbaar?

  Nee Beton Ciré is in de meeste gevallen niet overschilderbaar. Doordat de Beton Ciré afgewerkt wordt met een water en schimmelwerende coating is de Beton Ciré niet overschilderbaar. Door de waterafstotende coating heeft de verflaag geen hechting op de ondergrond.
 • Is Beton Ciré ook geschikt voor buiten? Bijvoorbeeld een tafelblad voor tuintafel.

  Het is mogelijk om Beton Ciré buiten toe te passen. Wel is het belangrijk dat de ondergrond waar de Beton Cire overheen wordt aangebracht ook een vochtwerende eigenschap heeft. De ondergrond moet dan ook waterbestendig zijn in verband met de grote temperatuursverschillen.
 • Heeft u een vraag en staat deze er niet bij? Vraag het ons.