Webshop Beton Ciré

In onze webshop kunt u onze Beton Ciré-producten bestellen.

Er wordt aangegeven welke producten u voor welk project nodig hebt en ook geven wij onze adviezen door.

Veel plezier met winkelen.

microdek beton cire

Microdek Beton Ciré

Beton Ciré kleuren

Vragen over het bestellen van Beton Ciré

Bij Beton Ciré Showroom krijgen we soms vragen over het bestellen van Beton Ciré. We hebben hieronder de belangrijkste vragen en antwoorden over het bestellen van Beton Ciré bij Beton Ciré Showroom verzameld.

Wat is de levertijd van het bestellen van Beton Ciré?

De showroom heeft een ruime voorraad en veel bestellingen van Beton Ciré kunnen daardoor nog dezelfde dag worden verwerkt en verstuurd. Hierdoor is het mogelijk om de bestelling in het meest gunstige geval de volgende dag al in huis of op locatie te hebben. Heb je een spoedbestelling? Bel na de bestelling en betaling vrijblijvend met support (070-7443912). Zij kunnen dan een bevestiging geven over de exacte levertijd.

Wanneer ik Beton Ciré wil bestellen moet ik dan altijd vooruit betalen?

Ja. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt. Mocht het product niet bevallen of heeft u onvolkomenheden ontdekt? Meld dit dan direct en dan zorgen ook wij ervoor dat u snel u geld terugkrijgt.

Hoelang kan ik Beton Ciré bewaren na mijn bestelling?

Beton Ciré is te goed te bewaren, mits het lucht- en vochtdicht opgeslagen is. Wel heeft het onze voorkeur om binnen 14 dagen met ons product aan de slag te gaan i.v.m. de garantietermijnen.

Ik wil heel veel Beton Ciré bestellen. Wat moet ik doen?

Wanneer u 30 vierkante meter of meer Beton Ciré wil bestellen, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht hebben wij dan nog een aantrekkelijke aanbieding voor u zoals bijvoorbeeld deelname aan onze workshop Beton Ciré aanbrengen.

De Beton Ciré die ik wil bestellen, kan ik niet online vinden. Wat nu?

Dit kan gebeuren. Neem dan contact met ons op en maak uw wens kenbaar. Waarschijnlijk kunnen wij u dan toch helpen.

Kan ik persoonlijk advies krijgen over het Beton Ciré bestellen.

Het bestellen van Beton Ciré voor particulier als zakelijk kan soms leiden tot vragen. Zowel van het aanbrengen van Beton Ciré tot de afhandeling. In alle gevallen helpen wij u graag. Neem dan gerust contact met ons op en wij geven u een eerlijk en helder advies over Beton Ciré.